IPL Hårfjerner

Silk’n Infinity 400k

2,225.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800451203816 Kategori:

Fornyet permanent hårreduktion
Er du træt af at barbere, vokse eller epilere? Så opdag Silk’n Infinity til smertefri, langvarig hårfjerning, der ikke irriterer din hud! Takket være dette hårfjerningsapparat kan du nyde fordelene ved en IPL-behandling på niveau med en salon, som bruger lys til at fjerne hår – i dit eget hjem. Den revolutionerende Infinity har den nyeste teknologi, er velegnet til hjemmebrug og kan bruges på alle hudtoner!
Langvarig hårfjerning på kroppen og i ansigtet med eHPLTM.
Op til 92 % hårreduktion efter endt behandling*.
Velegnet til alle hudtoner
Med 400.000 lysimpulser og Bluetooth-pulstæller.
Pulserende og glidende metode.
Hårfjerning med lys
Traditionelle hårfjerningsmetoder som barbering, voksning og epilering er smertefulde og irriterer ofte huden. Og derudover har hårene en tendens til at vokse ud igen ret hurtigt. Silk’n Infinity bruger derimod lysenergi til at opnå et længerevarende resultat. Denne type IPL-behandling tilbydes også i skønhedssaloner, men kan nu udføres sikkert i dit eget hjem – uden at skulle betale overpris! Behandlingen er helt smertefri og irriterer ikke din hud. Efterlader dig med smuk, uendelig glat hud!
Klinisk dokumenteret Silk’n Infinity er klinisk dokumenteret. Uafhængig forskning* har vist, at dette hårfjerningsapparat kan bruges sikkert og effektivt i et typisk hjemmemiljø. Apparatet er nemt at bruge og giver en hårreduktion på op til 92,3 %* efter seks behandlinger med to uger mellem hver session. Infinity anbefales også af førende dermatologer.
* På lys hud med mørkt hår. Klinisk forsøg (2015) udført af Tennessee Clinical Research Center (Nashville, USA).
Hvordan virker det?
eHPL™ (enhanced Home Pulsed Light) repræsenterer den allernyeste IPL-teknologi inden for hårfjerning. Det er en forbedring af Silk’n’s tidligere og verdenskendte HPL™-teknologi, der kombinerer galvanisk og optisk energi. Ved at kombinere disse to typer energi fjernes hårene mere effektivt; den galvaniske energi åbner porerne, så lysimpulserne optimalt kan ramme hårsækkene ved roden. Silk’n Infinity kan udsende 400.000 lysimpulser og har et flergangsbehandlingsområde på 3 cm², så du kan nyde uendelig glat hud.
Klik her for at lære mere om eHPL™ (https://silkn.eu/nl/hoe-het-werkt-ehpl), eller se videoen for at se, hvordan det fungerer.
Unik – Velegnet til alle hudtoner
Silk’n Infinity er vores allerførste hårfjerningsapparat, der er velegnet til alle hudtoner, også de mørkeste hudtoner. Behandlingen er dog mest effektiv på lys hud med mørkt hår. Apparatet er sikkert at bruge takket være hudfarvesensoren, som automatisk scanner din hud: Hvis din hud er for mørk til en bestemt energiindstilling, vil sensoren lyse op og stoppe med at udsende lysimpulser. Se farvekortet for at se, hvilket af de fem energiniveauer der passer bedst til din hud- og hårfarve.
Vil du have flere oplysninger om apparatets egnethed til forskellige hudtoner og hårfarver? Så klik her (https://silkn.eu/nl/iets-voor-u-ehpl).
Gratis app til din smartphone og tablet
Du kan bruge den gratis Silk’n App til at oprette din egen personlige behandlingsplan. Appen har en kalenderfunktion, som du kan bruge til at holde styr på dine behandlinger. Den minder dig endda om, hvornår det er tid til din næste session! Du kan også parre den med hårfjerningsenheden via Bluetooth for at se, hvor mange lysimpulser der er tilbage. Download nu gratis fra Apple Store eller Google Play Store. Silk’n Infinity 400k