IPL Hårfjerner

Silk’n Jewel LUXX 200K

1,229.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800529474602 Kategori:

Ubesværet permanent hårreduktion (+ 1 ekstra)
Fjern hår på den nemme måde med Silk’n Jewel LUXX! Dette hårfjerningsapparat fungerer ved at udsende lysimpulser for langvarig og smertefri hårfjerning, ligesom en IPL-behandling i en salon. Jewel LUXX har også et automatisk lyspulssystem, så du ikke behøver at bruge så meget tid på din hårfjerningsbehandling – og du kan nyde silkeblød hud på ingen tid!
Langvarig hårfjerning til krop og ansigt med HPLTM.
Op til 92 % hårreduktion efter endt behandling*.
Touch&Glide-teknologi: (fjerner hårene hurtigere takket være) automatisk lyspulssystem
Producerer 200.000 lysimpulser.
Leveres med et stilfuldt opbevaringsetui.
HPL™-teknologi: klinisk afprøvet og patenteret
Millioner af mennesker over hele verden bruger IPL-teknologi – primært i skønhedssaloner – for at nyde langvarig hårfjerning. Silk’n var det første mærke, der gjorde lysbaseret hårfjerning i hjemmet muligt med den patenterede HPL™-teknologi (Home Pulsed Light). Vores teknologi er klinisk dokumenteret og anbefales af førende dermatologer som sikker, nem og effektiv. Apparatet er nemt at bruge og resulterer i op til 92,3%* hårreduktion efter seks behandlinger med to uger mellem hver session. Læs mere om HPL-teknologien her https://silkn.eu/nl/hoe-het-werkt.
*Klinisk forsøg (2015) udført af Tennessee Clinical Research Center (Nashville, USA).
Nyhed: Automatisk lyspulssystem til hurtigere hårfjerning
Dette hårfjerningsapparat fjerner hårene ekstremt hurtigt og automatisk takket være den patenterede Touch&Glide-teknologi. Jewel LUXX har kun én knap til at tænde og slukke for apparatet og til at skifte mellem de 5 energiniveauer. Det betyder, at du ikke længere behøver at trykke på en pulsknap for at udsende en lyspuls. Silk’n Jewel LUXX kan udsende 200.000 lysimpulser og har et behandlingsområde på 3 cm² til ubesværet hårfjerning på kroppen og i ansigtet. Apparatet er sikkert at bruge takket være hudfarvesensoren, som automatisk scanner din hud: Hvis din hud er for mørk til en bestemt energiindstilling, vil sensoren lyse op og stoppe med at udsende lysimpulser.
Vil du have flere oplysninger om apparatets egnethed til forskellige hårfarver og hudtoner? Så klik her (https://silkn.eu/nl/iets-voor-u). Silk’n Jewel LUXX 200K