IPL Hårfjerner

Silk’n Motion 350K

1,969.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800568609995 Kategori:

Ubesværet og ergonomisk permanent hårfjerning
Drømmer du om langtidsholdbar hårfjerning og silkeblød hud – uden at skulle gå til en salon for IPL-behandling? Så mød Silk’n Motion! De lysimpulser, som dette apparat udsender, fjerner nemt hår på kroppen eller i ansigtet på ingen tid. Endnu nemmere at bruge takket være det automatiske lyspulssystem og det ergonomiske design. Så du kan komme i gang med at fjerne hår med det samme, hvilket betyder, at du vil kunne nyde din silkebløde hud endnu hurtigere!
Langvarig hårfjerning til krop og ansigt med HPLTM.
Op til 92 % hårreduktion efter endt behandling*.
Touch&Glide-teknologi: (fjerner hårene hurtigere takket være) automatisk lyspulssystem
350.000 lysimpulser og 3 sikkerhedssensorer.
Auto Energy Adjust System: overlegen sikkerhed for mørkere hudtoner.
HPL™-teknologi: klinisk afprøvet og patenteret
Millioner af mennesker over hele verden bruger IPL-teknologi – primært i skønhedssaloner – for at nyde langvarig hårfjerning. Silk’n var det første mærke, der gjorde lysbaseret hårfjerning i hjemmet muligt med den patenterede HPL™-teknologi (Home Pulsed Light). Vores teknologi er klinisk dokumenteret og anbefales af førende dermatologer som sikker, nem og effektiv. Apparatet er nemt at bruge og resulterer i op til 92,3%* hårreduktion efter seks behandlinger med to uger mellem hver session. Læs mere om HPL-teknologien her https://silkn.eu/nl/hoe-het-werkt.
*Klinisk forsøg (2015) udført af Tennessee Clinical Research Center (Nashville, USA).
Automatisk lyspulssystem til hurtigere hårfjerning
Dette ergonomiske hårfjerningsapparat fjerner hårene ekstremt hurtigt og automatisk takket være den patenterede Touch&Glide-teknologi. Motion har kun én knap til at tænde og slukke for apparatet og til at skifte mellem de 5 energiniveauer. Det betyder, at du ikke længere behøver at trykke på en pulsknap for at udsende en lyspuls.
Motion hårfjerningsapparat er det eneste apparat med 3 sensorer – til hudfarve, berøring og bevægelse. Apparatet aflæser din hudtone (Skin Colour Sensor) for at afgøre, om den er egnet til behandling med det valgte energiniveau. Når du rører ved din hud med apparatet (Touch Sensor), blinker det automatisk, og når du holder op med at bevæge apparatet over din hud, holder apparatet automatisk op med at blinke (Movement Sensor). Dette hårfjerningsapparat kan udsende 350.000 lysimpulser og har et behandlingsområde på 3 cm² til flere formål, så du ubesværet kan fjerne hår på kroppen og i ansigtet.
Nyhed: Auto Energy Adjust System for overlegen sikkerhed Med Silk’n Motion kan folk med en mørkere hudtone også bruge hårfjerning med lysimpulser. Det helt nye Auto Energy Adjust System i kombination med den smarte hudfarvesensor sikrer, at enhedens energiniveau automatisk kan sænkes til energiniveau 2 – et niveau, der er sikkert for alle hudtoner – når hudtonen er for mørk til enheden.
Vil du have flere oplysninger om apparatets egnethed til forskellige hårfarver og hudtoner? Så klik her (https://silkn.eu/nl/iets-voor-u). Silk’n Motion 350K