IPL Hårfjerner

FOREO PEACH 2 Mint Mint

3,209.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800389420138 Kategori:

PEACH™ 2 er en IPL-enhed (Intense Pulsed Light), der bruger kraftige lysimpulser til at afbryde hårvækstcyklussen og stoppe udviklingen af hårsække, for at give fuldstændig kropshårfjernelse. Ved kontinuerlig brug vil hårene gå ind i hvilefasen.
For mørkere hudtoner og IPL-begyndere anbefaler vi at starte med det laveste lysintensitetsniveau og gradvist arbejde sig op. Ved at følge instruktionerne og en forudindstillet tidsplan for din særlige hudtone og hårfarve, vil du bemærke betydelig hårreduktion efter omkring 8 uger. Princippet er enkelt: Lette lysimpulser tvinger hårroden til at gå ind i en hvilefase, hvilket betyder, at eksisterende hår falder af. Efterhånden produceres der mindre hår i området.
PEACH™ 2 har et stort behandlingsvindue på 4,5 cm² for nemt at dække et større område, med et fleksibelt hoved dækker PEACH™ 2 alle kroppens kurver. PEACH™ 2 har en køleteknologi, der giver en smertefri og sikker behandling. T-Sonic™ massage øger mikrocirkulationen og udvider midlertidigt porerne, så lyset mere effektivt kan trænge ind i roden af hvert hår. PEACH™ 2 har forskellige intensitetsniveauer og tilpassede behandlinger. For optimal sikkerhed og bekvemmelighed, brug sammen med PEACH™ Cooling Prep Gel.
Vær opmærksom på:
En IPL-behandling er ikke velegnet til blond, gråt og rødt hår, samt en meget mørk hudtone. Dette skyldes mængden af melatonin. IPL kan ikke bruges på solbrændt hud, hvis du udsætter huden for solen i denne tid kan det give pigmentforandringer. Anvendelse:
1. Start med at låse din enhed op i FOREO For You-appen.
2. Barber håret på det område, du vil behandle, og rens derefter området og tør det rent.
3. Scan huden i FOREO-appen for en skræddersyet behandling med PEACH™ 2.
4. Påfør FOREO PEACH™ Cooling Prep Gel på behandlingsområdet for at afkøle huden og massér ind, indtil gelen er fuldstændig absorberet.
5. Placer PEACH™ behandlingsvinduet på huden, juster intensiteterne med + og – knapperne.
6. For større behandlingsområder skal du holde lysknappen nede og glide langs huden. For mindre områder skal du trykke på lampeknappen og straks slippe den. PEACH™ vil derefter udsende et lys. Brug de lavere intensiteter til følsomme områder.
7. Når du er færdig med din behandling, skal du tørre behandlingsenheden af med en våd, fnugfri klud. FOREO PEACH 2 Mint Mint